ER DU EN KLATREMUS?

Hei dere ♥

Nå i disse helsetider så er det vel ikke helt feil å sette fokus på en aktiv livsstil. Jeg har en stund og med jevne mellomrom hatt veldig fokus på kosthold. Ja, dere vet. En eviglang slankekur.. Den tar lissom aldri slutt! Men jaggu er det godt å bevege kroppen sin litt au, selv om jeg ikke skal skryte på meg å ha vært en veldig aktiv person de siste månedene.

Men det gjelder å finne noe som er gøy, og når jeg tenker på aktiviteter som jeg har gjort fra tid til annen som faktisk er morsomt, så kommer jeg ikke utenom klatring. Det er ikke noe jeg har drevet mye med, og jeg er nok langt fra flink. Hvert fall med tanke på høydeskrekken som inntreffer bare jeg er et par meter oppe i klatreveggen.. Likevel er det utrolig gøy og noe som føles som et kick for meg. Jeg håper virkelig jeg kan ta turen til en klatrevegg snart, bare for å ha det litt gøy og for å utfordre meg selv litt! 🙂

Du har kanskje klatret ute du? Jeg har vært mest inne, men jeg har veldig lyst til å prøve ute også. Det finnes jo så utrolig mange fine klatreparker nå, og jeg har så lyst til å dra på den som heter «Klatring på Grensen». Aller mest så hadde det jo vært kult å dra i en ordentlig fjellvegg for å klatre, men det vet jeg ikke om jeg hadde turt!

Jeg har kommet over mange utrolig fine klatrebukser (som etter min mening også kan brukes som turbukser), men jeg må bare vise dere en dame- og herrefavoritt! 

Damefavoritt (denne er på salg)

 

Herrefavoritt

KJØP DEM HER!

Innlegget er skrevet i samarbeid med addnature.no

Liker du å klatre? Hva synes du om buksene?


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]